Ce faci în cazul în care ești implicat într-un accident de circulație?

Daca în accident sunt implicate doua automobile si nu sunt decât pagube materiale, completezi formularul de constatare amiabila de accident împreuna cu celalalt sofer implicat în accident. Poti suna la Interasig Broker si cere detalii despre cum se completeaza corect acest formular. Formularul este imprimat pe hârtie autocopianta, astfel ca nu va trebui sa-l completezi decât o data si vei avea doua exemplare ale lui. Dupa ce ambii soferi implicati în accident au completat formularul, fiecare va lua câte un exemplar. Soferul pagubit va lua exemplarul completat cu pixul si polita RCA a celuilalt sofer, cel vinovat va lua exemplarul în copie.

În cazul în care în accident au fost implicate mai mult de doua automobile, au fost avariate si alte bunuri decât automobilele implicate (mobilier stradal, garduri, cladiri etc.) sau au rezultat victime trebuie anuntata Politia, la numarul unic pentru urgente 112. Dupa constatarea accidentului, Politia va elibera un proces verbal de constatare. Dupa obtinerea formularului de constatare amiabila de accident sau a procesului verbal, poti suna la Interasig Broker sau la societatea de asigurare pentru a fi programat pentru constatarea daunei. La constatare va trebui sa ai la tine polita de asigurare, talonul automobilului (certificatul de înmatriculare), permisul de conducere, cartea de identitate.

Societatea de asigurare va deschide un dosar de dauna, îti va comunica numarul acestuia si îti va da o nota de constatare avarii, care este si autorizatie de reparatii. Aceasta nota va fi prezentata la service-ul care va repara automobilul, dar si agentilor de Politie care va opresc si va solicita acest lucru. Clientii Interasig Broker îsi pot repara automobilele, indiferent de marca, în conditii avantajoase la service-ul Erste Automobile din Pitesti. Automobilul poate fi ridicat de la service imediat dupa finalizarea reparatiei. Interasig Broker se va ocupa de toate documentele necesare, inclusiv de obtinerea acceptului de plata de la societatea de asigurari.

Navigare rapida
Calculator Rca
Calculeaza-ti RCA-ul in pasi simpli
Cum comand? Tutorial video
Intra pe "Calculeaza-ti RCA-ul" si urmeaza pasii indicati.
Am lovit masina! Ce fac?
Iti punem la dispozitie un ghid complet.
Asigurarea AUTO Asigurarea
OBLIGATORIE A LOCUINTEI
Asigurarea
FACULTATIVA A LOCUINTEI
Asigurarea MEDICALA PENTRU CALATORII IN STRAINATATE
Asigurarea Auto

Polita de asigurare - mai cunoscuta sub denumirea 'CASCO' - acopera riscurile de avarii, furt, asistenta... Afla mai multe

Asigurarea obligatorie a locuintei

Asigurarea obligatorie a locuintei - denumita ca polita PAD Riscurile asigurate în baza politei... Afla mai multe

Asigurarea facultativa a locuintei

Prin încheierea unei polite facultative sunt cuprinse în asigurare... Afla mai multe

Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate

Polita acopera cheltuielile medicale impuse de tratamentul de urgenta, necesar a fi efectuat în timpul... Afla mai multe