Asigurarea AUTO

asigurarea auto

Polita de asigurare - mai cunoscuta sub denumirea 'CASCO' - acopera riscurile de avarii, furt, asistenta rutiera, vandalism. Avariile sau daunele, reprezinta prejudiciile materiale suferite de ASIGURAT în urma producerii riscurilor asigurate.

Avariile pot fi partiale sau totale, în cel din urma caz, costul reparatiilor însumate cu eventuale costuri de transport ale vehiculului avariat sunt egale cu sau depasesc un procent (minimum 75%, maximum 90% în functie de ASIGURATOR) din suma asigurata înscrisa în polita de asigurare. Ofertele unor ASIGURATORI contin si frantize pentru avarii partiale sau totale.

Frantiza reprezinta partea din valoarea daunei suportata de catre ASIGURAT pentru fiecare eveniment, prevazuta în polita de asigurare.

Prin vandalism se întelege fapta unei persoane sau a unui grup de persoane care distruge sau avariaza cu intentie vehiculul asigurat fara a urmari însusirea acestuia sau a unor parti componente.

Navigare rapida
Calculator Rca
Calculeaza-ti RCA-ul in pasi simpli
Cum comand? Tutorial video
Intra pe "Calculeaza-ti RCA-ul" si urmeaza pasii indicati.
Am lovit masina! Ce fac?
Iti punem la dispozitie un ghid complet.
Asigurarea AUTO Asigurarea
OBLIGATORIE A LOCUINTEI
Asigurarea
FACULTATIVA A LOCUINTEI
Asigurarea MEDICALA PENTRU CALATORII IN STRAINATATE
Asigurarea Auto

Polita de asigurare - mai cunoscuta sub denumirea 'CASCO' - acopera riscurile de avarii, furt, asistenta... Afla mai multe

Asigurarea obligatorie a locuintei

Asigurarea obligatorie a locuintei - denumita ca polita PAD Riscurile asigurate în baza politei... Afla mai multe

Asigurarea facultativa a locuintei

Prin încheierea unei polite facultative sunt cuprinse în asigurare... Afla mai multe

Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate

Polita acopera cheltuielile medicale impuse de tratamentul de urgenta, necesar a fi efectuat în timpul... Afla mai multe